Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، حدود ۲۰۰ کارگر شاغل در بخش خدمات خط ۴ متروی تهران که تحت مسئولیت شرکت پیمانکاری «پیمان مترو» مشغول به کار هستند، دو ماه اضافه‌کاری (بهمن و اسفند ۹۷) و عیدی سال گذشته خود را دریافت نکرده‌اند.

این کارگران می‌گویند: مهم‌ترین عامل پرداخت نشدن مطالبات مزدی ما کمبود نقدینگی و نبود منابع مالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بخشی از بیمه همکاران ما به تامین اجتماعی پرداخت نشده است.

به گفته این کارگران، آنها درحالی مطالبات مربوط به دو ماه اضافه‌کاری و عیدی خود را از پیمانکار دریافت نکرده‌اند که کارفرما مدعی‌ست صورت وضعیت مالی خود را با تاخیر از شرکت بهره‌برداری مترو دریافت می‌کند.

طبق ادعای کارگران خدماتی خط ۴ مترو تهران، در حال حاضر به جز کارگران پیمانی، سایر کارکنان و کارگرانی که به‌صورت مستقیم (رسمی) با مترو همکاری دارند، همه مطالبات مزدی سال گذشته خود را به همراه عیدی دریافت کرده‌اند.

این کارگران با بیان اینکه حداقل حقوقی که دریافت می‌کنند در شرایط کنونی کفاف مخارج زندگی‌شان را نمی‌دهد، در ادامه می‌گویند: با شرایط سخت، مشغول خدمت‌رسانی به مردم هستیم و از همه مزایا و کمک‌های نقدی و غیرنقدی که همکاران رسمی به صورت ماهانه و عرفی دریافت می‌کنند، محروم هستیم.

آنها می‌گویند: ما فاقد امنیت شغلی هستیم و پیمانکاران هر زمانی که اراده کنند ما را از کار بیکار می‌کنند. بهمن ماه سال گذشته ۳۵ نفر از همکارانمان به یکباره با اتمام قرارداد کار بیکار شدند که اواخر سال فقط تعدادی از آنها به محل کارشان بازگشتند.

در همین رابطه امیرسعید نیاورانی (مدیرعامل شرکت پیمان مرو) با تایید ادعای کارگران خدماتی خط ۴ مترو تهران به ایلنا گفت: در تلاش هستیم با تعاملی که با شرکت بهربرداری مترو تهران داریم مطالبات عقب‌افتاده کارگران را که شامل دو ماه اضافه‌کاری و عیدی است، به زودی پرداخت کنیم.

او با اشاره به اینکه پرداخت مطالبات مزدی کارگران نیاز تامین منابع مالی دارد، در ادامه در خصوص معوقات بیمه کارگران افزود: مطالبات بیمه‌ای در شرف پیگیری و انجام است.

به گفته وی، باتوجه به وضعیت اقتصادی کشور، شرکت‌های پیمانکاری در حال حاضر منابع مالی کافی برای پرداخت مطالبات معوقه کارگران خود ندارند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۴۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق

مدیرعامل شرکت شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: ۲۲ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه به حساب تولیدکنندگان برق پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور «علی اکبر محرابیان» وزیر نیرو، «همایون حائری» معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران نیروگاه‌ها، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و خاطرنشان‌کرد: شرکت توانیر همه توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس در ۲ سال اخیر در ۲ نوبت یک‌بار ۲۰ همت و یک نوبت هم ۳۰ همت از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و به‌تازگی هم ۲۱ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولیدکنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

مدیرعامل توانیر با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، گفت: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

وی ادامه‌داد: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالبات خود مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی، به صفر رساندن مطالبات نیروگاه هادر یک بازه زمانی سه ساله که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با همه قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 749965

دیگر خبرها

  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • تحقق مطالبه کارگران شرکت کاغذپارس با حذف پیمانکار و افزایش مدت قرارداد کار
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات جدی خانه کارگر است
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • اتهام مرتبط با تامین مالی تروریسم به عناوین مجرمانه اضافه شد
  • پرسپولیس قسط سوم یحیی را پرداخت نکرد
  • عنوان اتهامی مرتبط با تامین مالی تروریسم به عناوین مجرمانه اضافه شد