Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نیم بها شدن بلیت مترو و اتوبوس در روزهای آلوده ، قانونی نیست گفت: محیط زیست در زمان آلودگی هوا خودش را قایم می‌کند و به وظایفش در مواجهه با آلودگی هوا به درستی عمل نمی‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛  با تصمیم کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران، بلیت اتوبوس و مترو در برخی روزهای آلوده تهران نیم بها اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که هنگام ورود به ایستگاه‌های اتوبوس و مترو شاهد اعمال این تصمیم نیستیم.

محمد علیخانی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، اقدام کارگروه کاهش آلودگی هوا را قانونی ندانست و ضمن انتقاد از برخی تصمیمات مقطعی عنوان کرد که مسئولین ذیربط به وظایف خود عمل نمی کنند.

تنها شورای شهر در خصوص تغییر نرخ‌ها تصمیم‌گیر است

محمد علیخانی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به اعلام نیم بها بودن بلیت‌های مترو در روزهای آلوده گفت: نیم بها بودن بلیت مترو و اتوبوس اگر مصوبه شورای اسلامی شهر را داشته باشد باید اجرا شود. اگر هر کمیته‌ای پیشنهادی دارد باید به شورا ارائه کند. نرخ‌ها را شورای اسلامی شهر به تصویب می‌رساند.

او افزود: مسئول اجرایی نمی‌تواند این نرخ را تغییر بدهد. ما به تفاوتش را چه کسی می‌خواهد بدهد؟

محیط زیست باید برخی فعالیت‌ها را تعطیل کند

عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: محیط زیست در زمان آلودگی هوا خودش را قایم می‌کند و همه چیز را گردن شهرداری می‌اندازد ولی باید وظیفه خود را انجام بدهد.

علیخانی گفت: 190 روز سیمان تهران با مازوت سوخته شده و هوا را  آلوده کرده است. نقش اول آلودگی هوا و بو مربوط به گوگرد بود اما این‌ها همچنان از مازوت استفاده می‌کنند. محیط زیست باید این اقدامات را تعطیل کند.

پول بلیت‌ها را بدهند بعد نیم بها کنند

او ضمن انتقاد از نحوه فعالیت دستگاه‌های ذیربط برای مقابله با آلودگی هوا تاکید کرد: محیط زیست نشسته است و موقع آلودگی هوا خود را قایم می‌کند و می‌گوید بلیت نیم بها شود. خب پولش را بدهند و رایگان کنند. هزینه را چه کسی می‌خواهد بدهد؟ مدیریت اتوبوس‌ها با بخش خصوصی است چه کسی می‌خواهد پول‌شان را بدهد؟

به گفته رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران مسئولیت ناشناسی صورت گرفته و مسئولین یا قانون را نمی‌دانند یا مسائل دیگری در میان است.

شهرداری بیشتر وظایف خود را در مسئله آلودگی هوا انجام داده است

علیخانی با اشاره به قانون هوای پاک افزود: قانون هوای پاک آورده شود و ببینید مجری چه کسی است و چه کسانی سهل انگاری کرده است. اگر شهرداری هر کجا وظیفه خود را انجام نداده، بیان کنند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: قانون مشخص است و سهم‌ها و وظایف هم مشخص است. شهرداری بیشتر وظایف خود را انجام داده است.

اسم شهرداری در قانون هوای پاک نیست

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در توضیح قانون هوای پاک بیان کرد: اسم شهرداری در قانون هوای پاک نیست. شهرداری ذیل وزارت کشور است و عنوان شده وزارت کشور با همکاری شهرداری وظایف مشخصی را بر عهده بگیرد.

علیخانی گفت: قانون هوای پاک وزارت کشور را مسئول آلودگی هوا می‌داند نه شهرداری را.

عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: گزارش کمیسیون اصل 90 اردیبهشت ماه در صحن مجلس ارائه شد و عنوان شده چه دستگاه ‌هایی وظایف خود را انجام نداده‌اند. بر اساس آن گزارش باید از دستگاه‌ها سوال شود.

70 درصد اختیارات قانون اساسی هنوز به شورا داده نشده است

علیخانی در رابطه با ورود کامیون‌ها به تهران در روزهای آلوده اظهار کرد: درست است که ما مصوبه داریم اما مسئول اعمال قانون راهنمایی رانندگی است و باید از راهنمایی رانندگی سوال شود چرا مسئولیت خود را انجام نداده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: ما به عنوان شورا در کار اجرا مسئولیتی نداریم. سیاسگذار و ناظر هستیم و همانند مردم باید مشکلات را بگوئیم. 70 درصد اختیارات قانون اساسی هنوز از سوی دولت به شوراها داده نشده است.

زمان پاسخگویی همه قایم می‌شوند

او افزود: هنوز خیلی از تصمیماتی که شورا باید بگیرد در دولت و مجلس گرفته می‌شود. در مجلس راجع به تراکم مصوبه می‌گذرانند در صورتی که مسئولیت شورای شهر است و به مجلس ربطی ندارد.

علیخانی در پایان تاکید کرد: مجلس کارهای خود را رها کرده‌اند به تراکم که مربوط به شوراست در مجلس تصمیم می‌گیرند. راجع به ترافیک، شورای ترافیک تهران تصمیم می‌گیرد اما زمان پاسخگویی همه قایم می‌شوند وشهرداری و شورای شهر باید پاسخ بدهند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلودگی هوا خبرگزاری برنا بلیت مترو محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۰۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)